Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΑΓΑΠΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

9 σχόλια:

sofia είπε...

κουκλιτσα καλοριζικο. επιτελους καταφερες να δημιουργησεις το blog που τοσο ηθελες. τωρα ποιος σε πιανει. φιλακια πολλα!!!!!

diaforetikotita είπε...

μπεμπα ησουνα μια κουκλα σημερα με τα κοκκινα!!! να προσεχεις γιατι θα σε ματιασουν! αντε και καλο σαββατοκυριακο!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!!

Anta είπε...

Ανώνυμε καλημέρα. Ελπίζω να είσαι καλά και ευχαριστώ που επισκέφτηκες το blog μου. Μήπως να μου πεις και ποιος είσαι για να μιλάμε επώνυμα?

Anta είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
diaforetikotita είπε...

Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!!! Πες στον ανώνυμο να γράφει και καμιά κουβέντα παραπάνω εκτός και αν βαριέται... Αντε καλο σαββατοκύριακο και φιλάκια σε όλους..........

Anta είπε...

Ευχαριστώ πολύ μπουμπούκα για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!!! Και για να σε πληροφορήσω για το θέμα που έχω επιλέξει, σου λέω ότι είναι οι σχέσεις παντός τύπου. Φιλάκια πολλά!!!!!!!

diaforetikotita είπε...

Ρε μπέμπα συγκεκριμενοποίησε λίγο το θέμα σου... Τι σημαίνει σχέσεις γενικά? Ξεκίνα με ένα βασικό και βλέπουμε που θα πάει! Τι έγινε ανώνυμε? Θα μας κάνεις την τιμή να μας απαντήσεις??

Anta είπε...

Ρε μπουμπούκα, χαζή δεν είσαι!!!!!!!!!! Όταν μιλάμε για σχέσεις εννοείται ότι μας αφορούν τα πάντα. Σχέσεις γονέων και παιδιών,σχέσεις φιλικές,σχέσεις ερωτικές κ.λ.π. Οτιδήποτε μας προβληματίζει,μας ενοχλεί,μας αρέσει,μας χαλάει. Αρκεί να μιλάμε σοβαρά , μπας και βγάλουμε κάποια άκρη επιτέλους και η ζωή μας γίνει από γκρίζα ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΗ και ανθίζει σαν τα λουλούδια!!!!!!!!!!